torsdag 2 juni 2011

fre 3/6 - La Onda - feat. UPROOT ANDY (nyc) + Samba Orkester LIVE!


La Onda är tillbaka, och det kommer bli HETT hälsar vädergurun Arthur och dessa fina gäster:

- UPROOT ANDY (nyc)
- Kuru Mapu (samba orkestern)
- Tiki-Pete (tiki-rockaren)

Promovideo


░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

mer info:

UPROOT ANDY (nyc)
Direkt från New Yorks djupaste latin-mecka, eller ska man dra till med världens tropical-mecka i dessa globala tider... - Hursomhelst, så missar fortfarande ingen DJ att spinna hans underground-hit Abrazame med Los Rakas under en kväll eller någon annan av hans golvvältare. Nu är han tillbaka med nya hits och golvvältare efter att testat dem på berömda Barranquilla-festivalen i Colombia. Ungefär som förra årets efterfest till Calle 13-konserten där han med sina officiella tour-dansare fick René ' El Residente' från Calle 13 att bokstavligen tappa hakan, när han bara testade lite. Nu är det dags på riktigt. karambadabadooo...!

FB: http://www.facebook.com/uprootandy
Senaste Mix: http://www.xlr8r.com/podcast/2011/02/uproot-andy
----

KURU MAPU (samba orkestern)
Föreningen Kuru Mapu är inte någon vanlig kulturförening i Malmö, om ni förstår vad jag menar :), nej dom är seriösa utövare av kultur i olika vackra former. De jobbar ideellt med att berika fritiden för Malmös ungdomar och arrangerar sprudlande karnevaler, som Möllevångskarnevalen, runt om i stan. Nu kommer de till La Onda med sitt starkaste samba-lag för att kicka oss runt jorden med sina afrolatinska rytmer.

FB: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000876585150
----

TIKI PETE (tiki-rock)
Med sin surfrock, wakiki-blues, boogaloo, ukulele-twist, you name it kommer Tiki Pete med nyputsade stenkakor bjuda oss på en resa till den gamla skolans glansdagar. På med hawaii-skjortan och bast-kjolen, för ikväll ska Lilla Baren döpas om till Lilla Honolulu!

en liten tease: http://www.youtube.com/watch?v=7_dqatDD9zw
----

+
RESIDENT DJs & VJs
Chico Baile, DJ Exotic & Simón de La Onda har laddat under hela vinterhalvåret inför denna massiva kväll. De kommer förutom att spela hits för alla papacitos, mamacitas, gorditas, gorditos, suga mamas, suga papas bjuda på fruktfat. Annans, melon, druvor, äpplen, jordgubbar, kiwis, grapes, bananas med mera hjälper dig genom detta dansmaraton. Tänk på hälsan!

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░


VAR? - Babel, Malmö
NÄR? - 3 juni
KL.? - 23 till 03
INTRÄDE? - 50 kr innan tolv, 90kr efter

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

Vi ses!


/La Onda-Crew

facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=116363358449555

Inga kommentarer: