onsdag 14 juli 2010

ikväll! 23/7 - LA ONDA feat Mash up International + Gnucci Banana @ Babel



Visa större karta

"ALLA KOMMER VA DÄR!" - kvällen :-D

La Onda är tillbaks för att fånga er som en tropisk stormvind - alla kommer alltså va där - med palmblad i håret, kokosflingor mellan tänderna och sand i kalsongen!

- finfrämmat för kvällen är:

MASH UP INTERNATIONAL står med fötterna stadigt placerade i dancehall, angolansk kuduro, batucada, hiphop och afrobeat. Men då fötterna gärna dansar och inte kan stå stilla en sekund så skapas muterade stilar som Karnevaltechno, Afrorave, Bubblin' Dancehall, Ekvator-hiphop och annat tropiskt som studsar genom högtalarna.
http://www.myspace.com/mashupinternational

&

GNUCCI BANANA som kickade micken på Roskilde inför tusentals kommer att vända upp och ner på dansgolvet precis som hon gjort med dina favoritlåtar det senaste året. Tillsammans med Spoek Mathambo har hon samarbetat med storheter som Schlachthofbronx (Ayoba!), Tim Turbo mfl...
roskildebevis: http://www.youtube.com/watch?v=8fiGNPQkViA&feature=related

- residents:

SIMóN DE LA ONDA just hemkommen kurvecka i norrland, stark som aldrig förr, motiverad till tusen, danssugen, och lägg där till att han med sin nya MPCa kommer bjuda på ett å annat trumsolo mellan Cumbia Digital-hymnerna och Tropical Bass-hitsen.

DJ ROMANTICO plockar fram de snuskigaste Baile Funk bootlegsen direkt-insmugglade från Rio de Janeiros gator och torg som får alla freaks att freaka ut lite lite extra ...ok ja menar liiiiiiiiiiiide mer!

-

Allt detta är gratis innan 23.00 (dörrarna öppnar 21) och därefter 80 kr.

glöm inte: ALLA KOMMER VA DÄR! ;-)


/la onda-crew

MASH UP INTERNATIONAL's Best I Ever Had Remix w/ Drake:


GNUCCI BANANA's guest appearance w/ Spoek Mathambo in the Schlachtofbronx song Ayoba:

Inga kommentarer: