onsdag 6 augusti 2008

Milleniets Sista Fest!

(klicka på bilden/postern/flyern för sörre storlek)

DATUM ::Fredagen den 15:e Augusti::
TID ::23.00-03.00::
ENTRE AVGIFT ::70 SEK::
PLATS ::C/O-Bar Jeriko (Spångatan 38)::


Visa större karta


¡¡¡ Så var det dags för Milleniets Sista Fest*. Det vi har och bjuda på på dansgolvet är inte mindre än: Milleniets Bästa DJs** och Milleniets Bästa Dansare***! Milleniets Bästa Drinkar**** kommer serveras i baren och Milleniets Bästa Trumslagare***** kommer hålla takten till den spontana dryckestävlingen! Milleniets Bästa Dekoration****** vakar över Milleniets Bästa Värdar******* och det viktigaste och mest millenuimbästa kommer dit: Milleniets Bästa Besökare******** som denna gång också blir hypnotiserade av Milleniets Bästa VJ********* !

Välkommen!
-NO HAY IGLESIA SIN PECADO! -
-(INGEN KYRKA UTAN SYND)-

* La Onda

** Carli och Jexpert (Eros Video / Happy Nation / Klubb HUG HUG) ifrån Stockholm gästar DJ-båset tillsammans med DJ Rome och hus-DJn Simón de La Onda såklart!


*** Annamaj Stolt och andra dansproffs...

**** Smutsiga Södern's egna drink (Bouron, Ginger Ale, Ingefära och superstark Tabasco!)

***** Silóco Tambores, kommer ända ifrån de djupaste amazonasskogarna för att förföra er i trans med en egyptisk trumma. Som smiddes av utomjordingar och tappades över amazonas på väg hem till random planet.

****** Markhee Mark överraskar alltid med sitt smarta och snygga utsmyckning(alla kommer väl ihåg Gangsta Club?)! Och de färglada pinnarna som alla älskar och som mirakulöst fortfarande inte trillat ner än!

******* SebbASS som viskar allt i ditt öra som du vill höra, på speciellt chilensk klubbägarmanéer! ;-) Standing Pethe håller koll på allt kaos och är den som tar med alla proffsdansare till La Onda!

******** NI, DU, HAN, HON, HONHAN, HANHON, FARBROR, TANT, LÄCKERBITEN, HUNKEN, PUMAN, LEJONET....!

********* VJ Olof 'El Vikingo' Werngren

Inga kommentarer: