lördag 19 juli 2008

Du luktar gott!
FREDAGEN den 25 JULI 22-03, 60 kr:

La Onda har skrubbat, tvålat, sprayat och rollat lite mer och mer tills nästa och kommande kväll på Jeriko. Denna gång har Simón de La Onda bjudit in sin blekinske och colombianske granne Wilsson till Mixomegatrixo-båset. Där kommer inte bara mixarna leva sitt vilda liv i musikens namn utan även de mest utmanande danssteg kommer svängas ut i båset som bara Mister Universos kan. Kärt folk, ni kommer inte fatta var dansgolvet och var DJ-båset är!
(Afrolectro, Crunkhall, Cumbiarock, Merechno, Jukedub, R&Bass, Kuduro-House, Hip-Pop, Hunkpunk, Drum&Blues, ABC-Funk, KwaitoDisco...whathever you want baby!)

Malmös mest fanstastiska eurotechnofantast L&N kommer peppa er på uteserveringen tillsamans med SoffiProffs, som alltid spelar hitsen du hade glömt och de nya som du kommer glömma i allt dansrus.

Markus kommer stå i entrén iklädd en batikdashiki och önska alla lycka till i den fartfyllda natten med drömfångare, rökelser (som LUKTAR GOTT såklart) och kanske en varm kram i högsta hugg!

Innanför jerikos portar i folkhavet kommer Sebastian glida omkring och sprida partyt in i din själ genom att se till att alla har det bra och antagligen viska i ditt öra att DU LUKTAR GOTT!

Rosor, så vackra att du känner deras väldoftande essence, kommer sväva på väggen efter VJ Romanticos muspekare!

Med en stadig och kryddig öl står Pether och ser till att allt går rätt till i baren. Han smittar av sig av sin trygghet i sitt välkomande och jävligt grymma leende! Enkelt och säkert! Andedräkten LUKTAR FRESH som alltid, såklart!

Överraskningar som nästan LUKTAR lika GOTT SOM DIG kommer det bjudas på och Pancho Panchito håller i milleniets bästa allsång...

Vill du verkligen missa detta?


PS.
Glöm inte att bygga upp peppen med Simón de La Ondas mix 'El Totalmente Mixo'på Samtidigt i Malmö eller här nedanför.


Det är tyvärr INTE gratis innan elva (det blev ett missförsånd här) men det kommer endast kosta 40 kr för dem med Jerikos sommarkort innan tolv. Annars är inträdet 60 kr.
DS.

2 kommentarer:

Sofia sa...

ehrm soffiproffs om jag får be

sim fitty sa...

fixat!